top of page

Våra tjänster

Från idé till färdigt projekt

Våra utbildade och erfarna snickare ger dig professionell hjälp genom hela processen - från ide' till färdigt projekt. Vi har stor kunskap kring de regler som gäller för alla typer av byggprojekt. Vi levererar både kvalitet och en hög standard, samtidigt som du kan känna dig trygg genom hela processen.

Trästaden Bygg-84.jpg

Enfamiljshus

Vi åtar oss helentreprenad att bygga ditt hus. Genom att anlita oss får du full flexibilitet att skapa ditt hus precis så som du vill ha det. Med en noggrannhet i varje detalj skapar vi din unika husdröm som passar på den tomt du valt till ditt projekt.

Attefallshus och friggebod

Ett attefallshus får vara 30 m² stort och med den högsta nockhöjden på 4 meter. En friggebod får vara max 15 m². Om du har ett bostadshus får du uppföra båda på din tomt utan bygglov. Innan du börjar bygga måste du dock göra en anmälan till byggnadsnämnden och få ett startbesked.
Vi hjälper er med projektet till ett fast pris.

Screenshot 2022-10-29 at 18.01.40.png
Screenshot 2022-10-29 at 17.52.43.png

Garage

För att bygga ett garage krävs oftast bygglov. Såvida inte garaget är mindre än 30 m², då byggnaden klassas som ett Attefallsgarage. Vi bygger allt från hela garage till att hjälpa er sätta in nya garageportar.

bottom of page